AUTOMATISOI TILAUKSET - KEVENNÄ TYÖKUORMAASI

Connect | Powered by Kramp, innovatiivinen digitaalinen liiketoimintaratkaisumme yhdistää järjestelmäsi Krampin järjestelmään.

1011_marketing_page_GLO2.jpg

Sähköiset tilaukset

1011_marketing_page_GLO3.jpg

Kaikki tilaukset yhdessä paikassa

1011_marketing_page_GLO4.jpg

Helppo laskujen käsittely

1011_marketing_page_GLO5.jpg

Hintatiedot ajan tasalla

Tehosta tuottavuutta

Säästä jopa 18 työpäivää vuodessa: 

Käytä hallinnollisista töistä säästetty aika asiakkaiden kohtaamiseen.

Säästä jopa 8 000 € vuodessa: 

Kasvata tuottavuutta säästön avulla. 

Minimoi virheet: 

Virheiden määrä vähenee, kun tuplatyö jää pois.  

Tehosta tuottavuuttasi: 

Yksinkertainen tilausprosessi suoraan omasta järjestelmästäsi.

Connect | Powered by Kramp

Digitaalinen liiketoimintaratkaisumme on dynaaminen moduulien kokonaisuus, joka on suunniteltu mukautumaan yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin. Connectin avulla voit valita ja aktivoida moduuleita sen mukaan, mikä sopii  toimintaasi ja omaan järjestelmääsi.

EDI: Electronic Data Interchange Elektroninen tiedonsiirto mahdollistaa tietojen lähettämisen edestakaisin suoraan omasta järjestelmästäsi Krampille. Se auttaa sinua tehostamaan tilausprosessejasi.

API: Application Programming Interface Sovellusohjelmointirajapinta mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon integroimisen Krampin varastosaldoista, hinnoista ja tuotetiedoista, jotta voit tarjota luotettavaa ja uskottavaa palvelua asiakkaillesi.

OCI: Open Catalog Interface Avoimen katalogirajapinnan avulla voit helposti luoda verkkokaupan ostoskorin ja tuoda tilauksesi suoraan järjestelmääsi.

Connect | Powered by Kramp

Haluatko tietää, miten Connect-moduulit voivat auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi?


* Ennen aloittamista on tärkeää tarkistaa, pystyykö järjestelmätoimittajasi muodostamaan yhteyden Krampin järjestelmiin. Meillä on toimiva yhteys esimerkiksi FuturSoftin kanssa. Asiakaspäällikkösi voi tarkistaa, onko järjestelmäsi valmis yhdistettäväksi Krampiin.

Käy kehittäjäsivullamme saadaksesi lisätietoja ja yksityiskohtia Connect-moduuleista! Voit myös jakaa kehittäjäsivun omalle järjestelmätoimittajallesi.

JO YLI 7 500 JÄLLEENMYYJÄÄ LUOTTAA RATKAISUUN

Nopea, käytännöllinen ja helppokäyttöinen

"Säästän aikaa tilausten tekemisessä, ja sen ansiosta voin keskittyä asiakassuhteisiin juuri sillä hetkellä. Ja hinnat päivittyvät automaattisesti, vältän taloudellisia virheitä. Se on nopeaa, käytännöllistä ja helppokäyttöistä."
- Lara, Connect-käyttäjä, Ranska

Connect on ollut merkittävä apu virheettömien toimintojen toteuttamisessa.

"Krampin ja Beverin yhteistyön ansiosta olemme tehostaneet prosesseja, parantaneet varastonhallintaa ja lisänneet työtyytyväisyyttä. Connect on poistanut varasto-ongelmat, varmistaen sujuvan työnkulun."
- Mark, Connect-käyttäjä, Alankomaat

Säästä aikaa ja rahaa: Connect | Powered by Kramp


Connectin avulla voit säästää jopa 8 000 euroa kalliissa hallinnollisissa tehtävissä ja jopa 18 arvokasta työpäivää vuodessa. Se tarkoittaa paitsi merkittävää investointien laskua hallinnollisiin tehtäviin, ja myös merkittävää operatiivisen tehokkuuden kasvua. Ajattele jokapäiväisiä, olennaisia liiketoimintatehtäviä, kuten varastotilauksia, asiakas- tai korjauskohtaisia tilauksia, hintojen tarkistusta ja jopa laskujen käsittelyä. Tämä säästää sinun ja tiimisi aikaa ja vaivaa hallinnollisissa tehtävissä, joten voit siirtyä nopeammin seuraavaan työhön. Lue eteenpäin, niin kerromme lisää mahdollisuuksista.Säästä aikaa ja rahaa: Connect | Powered by Kramp
1011_marketing_page_GLO7 (2).jpg

Oletko valmis tehostamaan liiketoimintaasi?

Ota ensimmäinen askel ja täytä lomake, niin olemme yhteydessä ja kerromme lisää.