Er du klar for fremtiden?

Koble til KrampConnect (EDI)

En forbindelse du kan stole på!

Digitalisering blir viktigere for stadig flere selskaper. Effektiv ordrehåndtering er uten tvil et av de viktigste elementene i et vellykket selskap. Med KrampConnect (EDI) hjelper vi deg med å bygge en infrastruktur med stabil ordrehåndtering som lar bedriften din vokse.

Koble deg til

KrampConnect (EDI) muliggjør utveksling av data mellom forskjellige systemer. Denne forbindelsen gjør det mulig å integrere ordrehåndtering mellom selskapets DMS (Dealer Management System) og Kramp uten problemer. Det er ikke lenger nødvendig å legge inn data flere ganger takket være en EDI-forbindelse. KrampConnect (EDI) eliminerer manuell håndtering av data.


Hvorfor KrampConnect (EDI)?

USP-BIG_Global_time efficient.jpg

Øker effektiviteten

Det sparer deg tid og penger

usp-reduce-errors.png

Reduserer feil

Færre feil: ingen dobbel oppføring av data

usp-one-point-of-reference.jpg

Ett referansepunkt

Raskere behandling betyr høyere cashflow

Hvordan fungerer KrampConnect?

Å administrere og plassere innkjøpsordrer er vanligvis en tidkrevende oppgave som går hånd i hånd med en uunngåelig risiko for feil. Men det trenger ikke lenger være tilfelle: Når en innkjøpsordre er klar i systemet ditt, kan du sende den til Kramp via EDI-tilkoblingen ved å trykke på en knapp.

Hvis du alltid har de riktige delene på lager, kan du gi kundene dine en optimal service. Du kan søke etter og bestille varer i ditt eget programvaresystem. Når en ordre er plassert, kan innkjøpsordren importeres til Dealer Management System (DMS) via tilkoblingsmodulene. Denne forbindelsen er koblingen mellom DMS og Kramp. Samlet sett har bestillingsprosessen blitt ekstremt forenklet.

Kom i gang med KrampConnect

Forbindelsen til Kramp er relativt rask å etablere. Sammen med din DMS-leverandør tar vi oss av tilkoblingen fra start til slutt, slik at du ikke trenger å gjøre noe.

Hvordan fungerer KrampConnect?
Koblingens forskjellige funksjoner

Koblingens forskjellige funksjoner


ModulFunksjonalitetDin største fordel
1. EDIBestillingIngen duplisering. Du kan håndtere bestillingen din direkte fra DMS.
2. EDIBekreftelseGodkjenn straks
3. EDIFølgeseddelFå informasjonen direkte til DMS
4. EDIFakturaRask håndtering = høyere likviditet
5. APILagerstatus og priserOppdatert informasjon for DMS
6. OCIKoble nettbutikken vår til DMSImporter din nettbutikkbestilling direkte til DMS
7. PricatsLast ned prislisteKomplett prisliste tilgjengelig offline
KrampConnect_GetConnected.jpg

Jeg er interessert i løsningen!

Vi er her for å forstå dine unike forretningsbehov, svare på alle spørsmålene dine og gi tilbakemelding eller råd om virksomheten din. Kontakt oss nå: Ikke vent - GJØR DET NÅ!