Tuotteiden palauttaminen ja palautusehdot

Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?

Voit palauttaa meiltä tilaamasi tuotteet. Olemme tehneet palauttamisesta hyvin yksinkertaista. Palauttaminen on helppoa ja saat tuotteista nopeasti hyvityksen. Niinpä tilauksen palauttaminen verkossa ei maksa mitään, kunhan alla mainitut ehdot täyttyvät.

Miten pyydän palautusta?

Kun olet kirjautunut tilillesi, napsauta Pyydä palautusta ‑painiketta. Pääset etsimään palautettavia tuotteita tilausnumeron ja tuotekoodin perusteella. Kun olet löytänyt etsimäsi tuotteet, esiin tulee Krampin palautuslomake. Täytä sitten lomakkeeseen pyydetyt tiedot.

Palautuksen pyytäminen onnistuu helposti muutamassa vaiheessa:

 1. Etsi ja valitse tuotteet, jotka haluat palauttaa.
 2. Rekisteröi kaikki tuotteet Kramp-palautuslomakkeella. Ilmoita kullekin tuotteelle määrä ja palautuksen syy.
 3. Tarkista pyyntö ja lähetä se.
 4. Tulosta kaikki tarvittavat asiakirjat ja laput, jotka lähetämme sähköpostitse.
 5. Laita palautuslomake paketin sisään ja kiinnitä palautuslappu lähetyksen ulkopuolelle.
 6. Lähetä tuotteesi takaisin osoitteeseen Muurassuontie 10, 21530 Paimio
 7. Saat hyvityksen. Näin helppoa se on!


Jos vastaanotamme tuotteen myyntikuntoisena, lähetämme sinulle hyvityslaskun. Valitettavasti emme voi hyvittää tuotteita, jotka eivät täytä alla mainittuja ehtoja.

Mitä voin tehdä, jos tilaukseni on virheellinen?

On mahdollista, että tilauksessasi on virhe. Lue alta, mitä vaihtoehtoja sinulla tällöin on ja miten tilanne on kätevintä hoitaa. 

Lähetä palautuspyyntö verkossa, jos

 • tilasit tuotetta vahingossa liian paljon
 • tilasit monia tuotteita vertailtavaksi
 • tuote ei ole sopiva
 • et saanut riittävästi vastinetta rahoillesi
 • verkkokaupan tiedot eivät olleet riittäviä
 • tuotteen toimitusaika on ollut liian pitkä
 • tilasit väärin
 • avointa tilausriviä ei ole peruutettu.


Pyydä reklamaatiopalautusta asiakaspalvelumme kautta:  

Seuraavissa tilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme, niin etsimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Virheellinen tai puutteellinen toimitus

Jos et ole saanut tuotetta, mutta se mainitaan lähetysluettelossa, lähetys on virheellinen. Ilmoita virheestä tai puutteellisesta toimituksesta asiakaspalveluumme.

Toimitettu tuote on vahingoittunut

Jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti asiakaspalveluumme.

Tuotteita on liian paljon tai liian vähän

Jos olet tilannut kerralla monta eri tuotetta, on mahdollista, että tuotteet toimitetaan eri päivinä. Voit seurata tilauksesi etenemistä tilauskatsauksesta ja avoimista tilausriveistä. Jos saat liian monta tuotetta tai samat tuotteet kahdesti tai jos tuotteet ovat myöhässä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Millä ehdoilla voin palauttaa tuotteeni?
 1. Alla olevat ehdot koskevat vain Krampin jälleenmyyjiä. Mikäli haluat palauttaa Kramp-jälleenmyyjältä ostamasi tuotteen, ota yhteyttä omaan Kramp-jälleenmyyjääsi.


 1. Näitä ehtoja sovelletaan vain vastaanotetun tilauksen peruuttamiseen. Reklamaatioista ja takuukysymyksistä johtuviin palautuksiin sovelletaan eri ehtoja.

 2. Palautus tulee rekisteröidä etukäteen verkkokaupan kautta. Kramp-palautuslomakkeen voi täyttää oman tilin kautta.
 3. Verkkorekisteröinnin lisäksi asiakas voi rekisteröidä palautuksen puhelimitse tai sähköpostitse. Siinä tapauksessa asiakkaalta veloitetaan 20 euron lisäkäsittelymaksu. Jos asiakas rekisteröi palautuksen puhelimitse tai sähköpostitse, Krampin asiakaspalvelu täyttää Kramp-lomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse asiakkaalle. Sen jälkeen asiakkaan tulee toimia näiden ehtojen mukaisesti (lukuun ottamatta kohtaa 4) ja noudattaa mahdollisia Krampin asiakaspalvelun antamia lisäohjeita. Asiakkaat voivat kuitenkin edelleen hoitaa kaikki yllä mainitut toimitus- tai laatukysymykset myös puhelimitse.

 4. Krampin palautuslomake pitää täyttää oikein ja kokonaan. Krampin palautuslomake pitää lähettää palautuksen mukana. Emme hyväksy palautuksia, joissa Krampin palautuslomaketta ei ole täytetty oikein ja kokonaan.

 5. Palautettavien tuotteiden pakkaukseen tulee kiinnittää selvästi ja näkyvästi kopio Krampin palautuslomakkeesta ja Krampin oikea osoite.

 6. Asiakkaan tulee kaikissa muissa paitsi reklamaatiotapauksissa järjestää ja maksaa palautuksen lähetys. Riski siitä, että tuotteet vahingoittuvat palautuksen aikana, on asiakkaan vastuulla.

 7. Tuotteista, jotka rekisteröidään palautettaviksi 30 päivässä niiden toimittamisesta, ei peritä lisämaksuja. Tuotteista, jotka rekisteröidään palautettaviksi 31–60 päivässä siitä, kun ne on toimitettu asiakkaalle, veloitetaan maksu, joka on 25 prosenttia ostohinnasta.

 8. Ostoa ei voi peruuttaa (tuotetta ei voi palauttaa), kun tuotteen toimittamisesta asiakkaalle on kulunut yli 60 päivää.

 9. Rekisteröinnin jälkeen asiakkailla on korkeintaan 15 arkipäivää aikaa lähettää palautetut tuotteet takaisin Krampille osoitteeseen Muurassuontie 10, 21530 Paimio.

 10. Kun Kramp on vastaanottanut tuotteet ja todennut, että asianmukaisia ehtoja ja ohjeita on noudatettu, omalla tilillä näkyy vahvistus palautuksesta. Kramp hyvittää palautetut tuotteet 30 päivässä siitä, kun se on vastaanottanut palautettavat tuotteet ja todennut, että asianmukaisia ehtoja ja ohjeita on noudatettu.

 11. Tuotteita, joiden kokonaishinta on 50 € (alv 0%) tai vähemmän, ei voi palauttaa. Palautuksiin, joiden kokonaishinta on alle 100 € (alv 0%), lisätään 20 euron lisäkäsittelymaksu.

 12. Kaikkia palautettavia tuotteita koskevat seuraavat vaatimukset:
  - Tuotteet tulee pakata kunnolla ja turvallisesti lähetystä varten.
  - Tuotteiden tulee olla uutta vastaavassa ja uudelleen myytävässä kunnossa.
  - Tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia, käyttämättömiä ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessa.
  - Vajaata myyntierää ei voi palauttaa.

 13. Seuraavia tuotteita ei voi koskaan palauttaa:
  - tuotteita, jotka on jo koottu
  - tuotteita, joiden viimeiseen käyttöpäivään on alle kolme kuukautta päivänä, jolloin Kramp vastaanottaa palautettavat         tuotteet
  - vaarallisia tuotteita (ADR 2019:n mukaan)
  - erityisehdoin tilattuja tuotteita ja erikoisasennussarjojen osia (tilaustuotteita)
  - tuotteita, jotka on toimitettu samassa pakkauksessa muiden tuotteiden kanssa tai erotettu hankitusta täydellisestä tuotevalikoimasta.

 14. Krampilla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta tuotteita, jos näitä palautusehtoja ei täysin noudateta. Jos kaikki ehdot eivät täyty, Kramp voi palauttaa tuotteet asiakkaalle asiakkaan kustannuksella (kulloinkin voimassaolevan rahtihinnoittelun hinnalla), veloittaa 20 euron lisäkäsittelymaksun tai pitää tuotteet. Jos Kramp päättää pitää tuotteet, asiakkaan katsotaan luopuneen oikeudestaan tuotteisiin ja Kramp voi toimia niiden kanssa haluamallaan tavalla eli esimerkiksi romuttaa ne tai myydä ne eteenpäin ja pitää tuotot itsellään.


Yhteystiedot

phone.png

Jälleenmyyjien asiakaspalvelu

Avoinna ma-pe 8.00-16.00

020 721 0400

Vastaamme soittopyyntöihin 120 min kuluessa toimistoaikojen puitteissa.

envelope.png

Sähköposti

Avoinna ma-pe 8.00-16.00

asiakaspalvelu.fi@kramp.com

Lähetä meille sähköpostia

Vastaamme sähköpostiviesteihin 24 tunnin sisällä toimistoaikojen puitteissa.

icon_companyaddresses.png

Sijaintimme

Toimisto ja logistiikkakeskus Kramp Oy, Muurassuontie 10, 21530 Paimio

Avoinna ma-pe 8.00-16.00