Adja le gépfelújítási igényét most!

KRAMP GÉPFELÚJÍTÁSI CSOMAGAJÁNLAT 2023

NÁLUNK MINDENT MEGTALÁL! Kramp – It’s that easy. Traktorosok, kombájnosok, mezőgazdászok figyelem! Szerezzen be minden szükséges alkatrészt kedvezményesen egy helyről!

Gondoskodjon a gépfelújításról időben és kérje Európa vezető mezőgazdasági gépalkatrész nagykereskedője segítségét hozzá!


AJÁNLATKÉRÉSHEZ KÉRJÜK, KATTINTSON AZ ALÁBBI GOMBRA!

Ajánlatkérés és megrendelés folyamata

  1. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat – fontos, hogy minden részletet a lehető legpontosabban megadjon. Ha segítségre lenne szüksége, vagy problémába ütközik a kitöltés során, kérjük írjon nekünk az info.hu@kramp.com e-mail címre!
  2. A beérkezett ajánlatkérési igényt a Kramp Hungary Kft. a lehető leghamarabb feldolgozza és a javasolt alkatrészeket tartalmazó csomagajánlatot továbbítja az Ön által megjelölt Kramp kereskedő partner részére. Amennyiben a csomagajánlat elkészült, értesítést küldünk az Ön által megadott e-mail címre. A konkrét árajánlatot az Ön által kiválasztott kereskedő partnerünk küldi meg/adja át Önnek.
  3. Az elkészült csomagajánlatra adja le megrendelését közvetlenül az Ön által kiválasztott Kramp kereskedő partnerünk felé!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kampány keretein belül csomagajánlatként csak azokat az ajánlatkéréseket tudjuk kezelni, amelyek esetében az ajánlat gépek és erőgépek teljes felújítását célozza és ennek megfelelően többféle alkatrész beszerzésére ad le egyidejűleg igényt.

Ne várjon sokáig, ajánlatkéréseket csak 2023.12.05. éjfélig áll módunkban befogadni!