Szakembereink

Bemutatjuk munkatársainkat

A szolgáltatás minősége és a szállítási sebesség elkötelezett munkatársaink csapatának köszönhető. Kollégáink készen állnak, hogy válaszoljanak a kérdéseire, vagy tájékoztatást nyújtsanak Önnek. 

Termékspecialisták

Termékspecialisták

A Kramp a lehető legnagyobb körültekintéssel biztosítja termékskáláját. Éppen ezért termékkínálatunkban minden terméknek van egy külön termékszakértője. Specialistáink gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik tisztában vannak az Ön igényeivel. Tanácsadással és proaktív együttműködéssel segítenek Önnel, hogy megtalálják a megfelelő megoldást bármely technikai kihívásra.

Ügyfélkapcsolati munkatársak

Segítségre van szüksége megrendelésével kapcsolatban? Esetleg más kérdései vannak? Ügyfélkapcsolati munkatársaink minden munkanapon rendelkezésére állnak, hogy válaszoljanak és feldolgozzanak minden ügyfélhívást, e-mailt, csevegést és űrlapot. Azért vagyunk itt, hogy ügyfeleinket segítsük. 

Ügyfélkapcsolati munkatársak
Műszaki mérnökök

Műszaki mérnökök

Segítségre van szüksége egy gép fejlesztéséhez? Kérdése van egy hidraulikus rendszerrel kapcsolatban? Műszaki mérnökeink együttműködnek Önnel, hogy felülkerekedhessen minden kihíváson, a tervezéstől kezdve a végső telepítésig. 

Szeretne csatlakozni a csapatunkhoz?

Szeretne csatlakozni az egyik csapatunkhoz? Erre van lehetőség! Rendszeresen keresünk új munkatársakat. Készen áll megtenni a következő lépést a karrierjében? Ha igen, szeretnénk hallani Önről. Kérjük, látogasson el a Kramp weboldalára, és ismerje meg aktuális állásajánlatainkat. 

Szeretne csatlakozni a csapatunkhoz?

Lásd még: