Küldetés és Jövőkép

Kíváncsi rá, kik vagyunk és hogyan látjuk a jövőnket?

 Küldetés

Küldetés

Kramp. It's that easy.

Mindenki tegye azt, amihez ért. Ennek megfelelően a Kramp gondoskodik arról, hogy ügyfeleinek ne kelljen aggódnia a pótalkatrészek rendelkezésre állása miatt.

Ezenkívül különböző szervizkoncepciókkal és üzleti megoldásokkal gondoskodunk arról, hogy teljes mértékben saját munkájára koncentrálhasson. Partnerként közvetlenül hozzá kívánunk járni ügyfeleink vállalati hatékonyságához és gazdaságosságához. Hiszen ha ügyfelünk sikeres, akkor mi is azok vagyunk. It's that easy.

A kihívás
Folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásunkat hatékonnyá és egyszerűvé tegyük. Azáltal, hogy az innovációra és az optimalizálásra helyezzük a hangsúlyt, olyan összekötő elem vagyunk és maradunk a logisztikai láncban, amely értéktöbbletet nyújt. Szembenézünk a kihívással, hogy minden nap megfeleljünk ennek az elvárásnak.

 Jövőkép

Jövőkép

Közös siker, ma és a jövőben

Stratégiai partnerként szeretnénk kézenfekvő választássá válni és maradni ügyfeleink számára. Ebből az okból kifolyólag folyamatosan dolgozunk forgalmunk, árréseink, munkavállalóink és teljesítményünk pozitív és tartós fejlesztésén anélkül, hogy szem elől tévesztenénk a tényezők egyensúlyát.

Először is azt szeretnénk, hogy munkavállalóink büszkék legyenek vállalatukra. Ezért inspiráló, valamint kihívásokkal és lehetőségekkel teli munkakörnyezetet nyújtunk számukra, amelyben mindenki örömmel dolgozhat. Hiszen csak ily módon térhetünk el a jövőben is másoktól.

Hosszú távon
A folyamatosság fontosabb számunkra, mint a gyors siker, ezért gondolkodásunk és tevékenységünk hosszú távú fejlődésre irányul. Hű és elkötelezett partnerként szívesen fektetünk be hosszú távú kapcsolatokba ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal. Ezenkívül tudatában vagyunk felelősségünknek, amellyel közvetlen környezetünkért, valamint mindenért és mindenkiért tartozunk, ami és aki benne található. A vállalatként való fenntartható tevékenykedés révén pedig tudatosan továbbmegyünk egy lépéssel az emberek, a környezet és a társadalom érdekében.