• Hírek
  • Tervezés lépésről lépésre: rendezze át a raktárát az 5S modell segítségével

Tervezés lépésről lépésre: rendezze át a raktárát az 5S modell segítségével

2020. július 29., szerda
Tervezés lépésről lépésre: rendezze át a raktárát az 5S modell segítségével

A raktárakban számtalan tevékenység folyik. A munkavállalók keményen dolgoznak azért, hogy a vevők számára mindent időben előkészítsenek. Kereskedőként számos olyan teendője van, amelyet rövid időn belül teljesítenie kell. Ezért fontos tehát, hogy ne vesztegessen időt az egyes elemek keresgélésével.

A vevőkiszolgálás javításának az egyik legjobb módja, ha hatékony, átlátható és rendezett raktárat üzemeltet. A rendszerezettség és rendezettség javításával fektetheti le a jobb minőség, biztonság és termelékenység alapjait.

A rendezett raktárhoz vezető 5 lépés

Az 5S módszert világszerte széles körben használják arra, hogy a raktárakhoz hasonló munkahelyeken hatékony tevékenységet alakítsanak ki és tartsanak fent. Az 5S egy olyan módszer, amely a munkahelyet tekinti kiindulópontnak a szervezeti fejlesztés megvalósításához. A munkahely optimalizálása révén ugyanis Ön csökkentheti a pazarlást és lefektetheti a magasabb minőség alapjait. Az alábbi PDF segítségével 5 lépésben bemutatjuk Önnek, hogy miként valósíthatja meg az 5S módszert.

PDF letöltése

Tudja meg, miként valósíthatja meg Ön is az 5S modellt, és töltse le a „A Kramp segít – Tervezés lépésről lépésre: rendezze át a raktárát az S5 modell segítségével” című PDF fájlt.

Letöltés