Leveranser att lita på

Det gör att lantbrukare snabbt kan fortsätta sitt arbete.

Rom byggdes inte på en dag. Och det gjorde inte Kramps logistikorganisation heller. Ända sedan 1951 har snabba och tillförlitliga leveranser varit högst på vår agenda, för vi vet hur värdefull varje minut är för lantbrukare. Idag har vi 11 distributionscenter runt om i Europa, varav det svenska lagret ligger i Eslöv, som samarbetar för att säkerställa att du får tag i delarna du behöver.

Snabb och pålitlig leverans

Snabb och pålitlig leverans

Visste du att det mesta du beställer från Kramp Sverige levereras från vårt lokala lager i Eslöv?  Vi har ett nära samarbete med distributörer så du kan känna dig trygg att du får beställningen i tid.

Få produkterna när de behövs

Få produkterna när de behövs

Ibland är varje minut dyrbar och det gäller att få reservdelen levererad så fort som möjligt. Ibland är det inte lika bråttom utan fraktkostnaden är desto viktigare. Vi erbjuder flexibla leveransalternativ som låter er välja hur ordern ska skickas.

Försenade leveranser?

Försenade leveranser?

Du kan lita på oss när du behöver dina produkter. Om det skulle inträffa att en leverans blir försenad kommer vi göra allt vi för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. 

Se även: