Affärslösningar

Spara tid med våra effektiva och enkla lösningar.

Praktiska lösningar för din verksamhet

Våra lösningar är designade för att göra din arbetsdag enklare och för att din verksamhet ska spara tid och kostnader. Våra kundansvariga säljare arbetar tillsammans med dig för att hitta rätt lösning för era behov. Oavsett om du behöver lösningar till enklare beställning eller effektivare lagerhantering – finns vi där för att hjälpa dig. Upptäck våra affärslösningar.

Webbutikslösning

För många människor är Internet det första stället de besöker när de behöver en produkt. Det blir därför allt viktigare för företag att erbjuda en egen webbutik. Vi hjälper dig genom att ge dig en personlig webbutik med direkt tillgång till det största urvalet av tekniska delar i Europa, så att dina kunder kan beställa online direkt från dig.

Butikslösning

Du känner dina kunder och deras behov bäst. En bra butik kan hjälpa dig att tillgodose dina kunders behov. Med många års erfarenhet bakom oss kan vi ge dig råd och hjälpa till med utformningen av din butik, så att du säkerställer att dina kunder alltid snabbt kan hitta vad de behöver.

history_logistics.jpg

Är du intresserad av Kramps affärslösningar?

Vårt mål är att se till att du kan fortsätta ditt arbete. Ta en titt på våra affärslösningar eller kontakta en av våra specialister.