DIGITALISERA FAKTURERINGEN

Connect | Powered by Kramp, vårt digitala system affärssystem för att göra faktureringen enklare.

En anslutning att lita på!

Digitalisering blir viktigare och en effektiv orderhantering är utan tvekan ett av de viktigaste inslagen i ett framgångsrikt företag. Med KrampConnect (EDI) hjälper vi dig att bygga en infrastruktur med stabil orderhantering som gör att ditt företag kan växa.

KrampConnect (EDI) underlättar utbyte av data mellan olika system. Denna anslutning gör det möjligt att integrera orderhanteringen mellan ditt företags DMS (Dealer Management System) och Kramp utan problem. Det är inte längre nödvändigt att knappa in data flera gånger tack vare en EDI-anslutning.


Hur fungerar KrampConnect?

Att hantera och placera inköpsordrar är vanligtvis en tidskrävande uppgift som går hand i hand med en oundviklig risk för fel. Men det behöver inte längre vara fallet: när en inköpsorder är klar i ditt system kan du skicka den till Kramp via EDI-anslutningen med ett knapptryck.

Om du alltid har rätt delar i lager kan du ge dina kunder en optimal service. Du kan söka efter och beställa artiklar i ditt eget mjukvarusystem. När en beställning görs kan inköpsordern importeras till ditt Dealer Management System (DMS) via anslutningsmodulerna. Denna anslutning utgör länken mellan din DMS och Kramp. Sammantaget har beställningsprocessen blivit extremt förenklad.

Kom igång med KrampConnect
Förbindelsen till Kramp är relativt snabb att upprätta. Tillsammans med din DMS-leverantör tar vi hand om anslutningen från början till slut, så att du inte behöver göra någonting.

Kopplingens olika funktioner

Kopplingens olika funktioner


ModulFunktionalitetEr största fördel
1. EDIBeställningInget dubbelarbete. Du kan hantera din order direkt från ditt DMS.
2. EDIBekräftelseGodkänn direkt
3. EDIFöljesedelFå informationen direkt till ditt DMS
4. EDIFakturaSnabbade hantering = högre likviditet
5. APILagerstatus och priserUppdaterad information till ditt DMS
6. OCIKoppla vår webbutik till ditt DMSImportera din webbutiksorder direkt till ditt DMS
7. PricatsNedladdning prislistaKomplett prislista som är tillgänglig offline
1011_marketing_page_GLO7 (2).jpg

REDO ATT UPPGRADERA DIN VERKSAMHET?

Ta första steget och fyll i formuläret nedan