Butikslösningar

Få ut mer omsättning per kvadratmeter med Powered by Kramp

Powered by Kramp - Framtiden för lantbrukets detaljhandel

Kramps butikspartnerskap, Powered by Kramp, är ett koncept som går ut på att driva omsättningen i detaljhandelsförsäljningen för både er och vår verksamhet. Med våra omfattande kunskaper om effektiv affärsverksamhet och passande it-lösningar arbetar vi tillsammans för att utveckla detaljhandelns förutsättningar i rätt riktning. 

icon-price.jpg

Attraktiv investering

Tillsammans tittar vi på er intäktspotential i förhållande till riskerna.

icon-shoppingcart.jpg

Öppningsklara butiker

Från kundanpassad lokallayout till installation.

icon-support.jpg

Med vår support

Marknadsföring, it-stödsystem och utbildningar – bland annat.

Detaljhandelskonceptet – ett klipp

Upptäck butikskonceptet Powered by Kramp med ett enkelt musklick. I det här videoklippet dyker du in i konceptet och får information om de viktigaste delarna, allt i ett nötskal på bara några minuter. Se videon.

360° virtuell visning

Följ med på en virtuell visning i 360° och få ett riktigt bra intryck av butiken. Upplev butiken som om du vore där och se hur den är uppbyggd, varumärkena och produkterna från alla vinklar.

Butikskonceptet Powered by Kramp

När vi utvecklade vårt specialiserade butikskoncept använde vi oss av våra mångåriga erfarenheter. Här finns alla relevanta produktkategorier så att ni kan tillgodose era målgruppers behov.

Optimal zonindelning

För att optimera produktpresentationen och försäljningen och leverera den ultimata shoppingupplevelsen har vi delat in butiken i ett antal olika zoner. Hur indelningen görs skräddarsys efter era lokala förutsättningar.

Optimal zonindelning

Brett produktutbud

Butiksmodulerna baseras på populära varor och relevanta produkter för era kunder. Vårt sortiment vänder sig till jordbrukare, hobbyodlare och den breda allmänheten.

Brett produktutbud
micke pbk.png

Har ni fler frågor?

Om ni vill registrera er eller behöver mer information, kontakta Mikael Sebelius, vår retailspecialist via mikael.sebelius@kramp.com.

Ta reda på mer: