Våra specialister

Låt oss presentera våra produktspecialister

Vi har ett team med hängivna medarbetare att tacka för vår kvalitetsservice och våra snabba leveranser. Våra kollegor finns här för att svara på dina frågor eller ge dig information. 

Produktspecialister

Produktspecialister

Varenda artikel i Kramps produktsortiment är vald med omsorg och har en dedikerad produktspecialist. Tillsammans har våra produktspecialister hundratals år praktisk erfarenhet från lantbruket och förstår vad du som återförsäljare behöver. De finns till hands för att erbjuda rådgivning och proaktivt samarbeta med återförsäljare för att hitta rätt lösning på tekniska utmaningar.

Kundansvariga säljare

Vill ni göra er verksamhet mer effektiv? Tillsammans med din kundansvariga säljare kan ni sätta upp strategier för hur våra gemensamma affärer kan öka värdet på er verksamhet. Ni kan få rådgivning om verkstads- och butiksplanering och få en introduktion till nya produktområden.

Kundansvariga säljare
Teknisk service

Teknisk service

I vår verkstad omvandlar vi behov till kostnadseffektiva och tekniskt avancerade lösningar. Vi hjälper dagligen återförsäljare och deras kunder med allt ifrån att utföra gaffelbyte på kraftöverföringsaxlar till att konfigurera och bygga hydraulikaggregat.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? I så fall vill vi gärna att du hör av dig till oss. Besök Kramps karriärsida om du vill ha information om lediga jobb och om det är att arbeta på Kramp.

Vill du bli en del av vårt team?