Rättsligt meddelande

Beställningsförfarande

Beställningsförfarandet börjar med att du lägger produkter i ”kundvagnen” genom att klicka på länken med följande kundvagnsikon:   
Därefter kan du klicka på ikonen ”Kundvagn” till höger på skärmen. Skärmen med beställningsuppgifter visas. När du klickar på knappen ”Kassa” kommer de ytterligare stegen för att göra beställningen att visas. Här kan du välja leveransadress och kontrollera de beställda produkterna och annan information. Därefter kan du bekräfta beställningen.

När som helst innan du klickar på knappen ”Bekräfta beställning” kan du med hjälp av knappen ”Tillbaka” i din webbläsare gå tillbaka till det valda steget i beställningsförfarandet och ändra uppgifterna. När du klickar på knappen ”Bekräfta beställning” skickas beställningen och användaren får ett automatiskt genererat e-postmeddelande med en bekräftelse på att beställningen har gjorts. Det betyder ännu inte att vi har accepterat avtalet. Avtalet ingås först efter att vi skickar ett e-postmeddelande om att vi accepterar avtalet eller efter att de beställda produkterna skickas till användaren.


Information om transaktioner

Uppgifter om skickade beställningar och försäljningstransaktioner fylls i av vårt företag. En del av den viktiga informationen om de beställningar som har skickats av användaren de senaste 60 dagarna och ej uppfyllda beställningar (t.ex. artikelnummer, antal artiklar, pris, beställningsdatum och beställningsstatus) är tillgängliga på sidan ”Mitt konto” i delen “Kundinformation”.


Upphovsrätt och varumärkesrättigheter
Innehållet på den här webbplatsen skyddas av upphovsrättslagar. Du får inte ladda ned, kopiera, modifiera, publicera, distribuera, överföra eller på annat sätt använda grafik, text, logotyper, foton, bilder osv. utan skriftligt tillstånd från ägaren av upphovsrätten till detta material. Produkt- och företagsnamn som nämns kan vara registrerade varumärken. Obehörig användning av sådana namn kan utgöra grund för anspråk för förluster som uppstår, eller för förbudsförelägganden.


Reservdelsnummer och -koder

Om namnen på tillverkarna, beskrivningarna och identifikationskoderna för reservdelarna anges, avseende vissa av de reservdelar som presenteras på den här webbplatsen, anges de endast som referens och i beskrivningssyfte. Det betyder inte i något fall att dessa reservdelar är en specifik tillverkares originaldelar.

Det kan särskilt avse reservdelarna från följande tillverkare som nämns på den här webbplatsen: 


AGCO Corporation  (Fendt, Massey Ferguson, Valtra, GSI och alla varumärken som tillhör AGCO Group), Claas KgaA mbH (Claas, Renault), CNH Global N.V. (New Holland, Fiat, Ford, Case IH, Steyr), SDF S.p.A. (Hürlimann, Same, Deutz-Fahr, Lamborghini), Agrostroj, Frost, Horsch, JCB, John Deere, Kemper, Knecht, Krone, Kuhn, Landini, Lindner, Record, Strautmann, Väderstad.